Haardvuur
Welkom bij Florilympha

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard!

Heerlijke Winter High-Tea!

7_20090627-6813Na een heerlijke wandeling door het “Lutterzand” kunt U bij het knapperende haardvuur genieten van een heerlijke “”Winter Tea”. Gezellig om te doen met familie, vrienden of collega’s. Verse biologische theesoorten, hartige en zoete lekkernijen, teveel om op te noemen. U kunt kiezen uit 2 soorten (graag reserveren vooraf)

High Tea: €  19,50 p.p.   

Winter Tea: € 22,50 p.p.  (extra uitgebreid met winterse hapjes en een stroopwafellikeurtje)

 

Bijzondere dimensie!

received_1169161886432106Een echte eyecatcher is onze bijzondere “nieuwe” vleugel.Twee etages van glas en eikenhout zodat u de natuur letterlijk binnen voelt! Een inspirerende omgeving om te trouwen, loungen of vergaderen.

Vraag naar de diverse mogelijkheden!

 

 

Paint,Wine & Dine Arrangement !

SasnZoCreatief en Culinair! Leuk om te doen met collega’s, vrienden of familie….

Paint, Wine & Dine is een creatief en culinair arrangement! Onder het genot van een hapje en drankje begeleidt Saskia Smidt(van SASNZO) u tijdens een creatieve workshop schilderen. Na de workshop geniet u van uw eigen 3 gangen diner(buffet) of fingerfoodarrangement!

De prijs bedraagt € 59,50 p.p. inclusief diner en welkomstdrankje.

Natuurgebied Het Lutterzand

Lutterzand.jpg1Het mooie Twentse landschap is natuurlijk bij uitstek geschikt om te voet te verkennen.
Vanaf ons restaurant, gelegen midden in natuurgebied ’t Lutterzand, starten verschillende wandelroutes!
Daarna lekker bijkomen bij Florilympha in de sfeervolle serre bij de open haard.
Kom genieten en ontdek het gevoel van er even helemaal uit zijn…..

Florilympha App

florilympha-appRestaurant Florilympha heeft een eigen App! Alle informatie bij de hand, acties, arrangementen, online reserveren, etc. De App is gratis te downloaden in de App Store