Haardvuur
Welkom bij Florilympha

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard!

Ride for the Roses

Op 4 september is ons restaurant samen met “de buren” Paviljoen het Lutterzand één van de pauzeplaatsen voor de Ride for the Roses, een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen. Rond de lunchtijd staan we met heerlijke gerechten klaar!

High Jewel Tea of High Jewel Wine !

IMG-20151125-WA0001In samenwerking met Grande Parure, Consultancy for Gems & Jewellery. De unieke workshop: “Juwelen door de eeuwen heen” gecombineerd met een high tea of high wine. Na de ontvangst wordt U meegenomen in de wereld van exclusieve edelstenen en juwelen. In de gerechtjes herkent u vervolgens de “look and feel” van de sieraden. Arrangement: -ontvangst met een welkomstcocktail, de workshop en een uitgebreide high tea of high wine. Speciale prijs:€ 67,50 p.p. (min. 8 personen) Uitsluitend op reservering!    

Nieuwe dimensie!

received_1169161886432106Een echte eyecatcher is onze nieuwe vleugel.Twee etages van glas en eikenhout zodat u de natuur letterlijk binnen voelt! Een inspirerende omgeving om te trouwen, loungen of vergaderen.

 

Vraag naar de diverse mogelijkheden!

Paint,Wine & Dine Arrangement !

SasnZoCreatief en Culinair! Leuk om te doen met collega’s, vrienden of familie….

Paint, Wine & Dine is een creatief en culinair arrangement! Onder het genot van een hapje en drankje begeleidt Saskia Smidt(van SASNZO) u tijdens een creatieve workshop schilderen. Na de workshop geniet u van uw eigen 3 gangen diner(buffet) of fingerfoodarrangement!

De prijs bedraagt € 59,50 p.p. inclusief diner en welkomstdrankje.

Natuurgebied Het Lutterzand

Lutterzand.jpg1Het mooie Twentse landschap is natuurlijk bij uitstek geschikt om te voet te verkennen.
Vanaf ons restaurant, gelegen midden in natuurgebied ’t Lutterzand, starten verschillende wandelroutes!
Daarna lekker bijkomen bij Florilympha in de sfeervolle serre bij de open haard.
Kom genieten en ontdek het gevoel van er even helemaal uit zijn…..

(Inter)nationale voetbalclubs @Florilympha !

Regelmatig hebben we Ajax te gast gehad in de voorbereiding naar een nieuw voetbalseizoen. Een ontspannen middag tijdens hun trainingskamp in De Lutte als voorbereiding op een nieuw sportief jaar!

Ook hebben we al eens te gast gehad: FC Twente natuurlijk maar ook  FC Porto, Glasgow Rangers, AZ en PSV.  Met hun (toenmalige) trainers Steve Mclaren, Co Adriaanse, Louis van Gaal en last but not least…Ronald Koeman!  Who is next??

Sparen bij AH !

In de maanden Juli en Augustus kunt u  bij uw boodschappen zegels sparen bij Albert Heijn  voor een diner bij Florilympha.

Bij een volle spaarkaart krijgt u het 2e diner gratis!

Reserveerperiode 4 juli t/m 27 januari a.s.

Van harte welkom!

Florilympha App

florilympha-appRestaurant Florilympha heeft een eigen App! Alle informatie bij de hand, acties, arrangementen, online reserveren, etc. De App is gratis te downloaden in de App Store