Haardvuur
Welkom bij Florilympha

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard!

Halloween in de Herfstvakantie!

In de herfstvakantie zijn er bij Florilympha weer verrassende Halloweentochten! Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober dit keer!

Kosten: € 17,50 per persoon  incl. welkomstdrankje, de halloweentocht en een heerlijk heksenbuffet! Het hele programma duurt ongeveer 3 uur. Ontvangst is tussen 17.45 uur en 18.15 uur. Het is spannend en leuk, zeker niet eng! Kinderen moeten vergezeld worden door volwassenen.Het zou leuk zijn als je verkleed komt!heks met pompoen

Nieuwe dimensie!

received_1169161886432106Een echte eyecatcher is onze nieuwe vleugel.Twee etages van glas en eikenhout zodat u de natuur letterlijk binnen voelt! Een inspirerende omgeving om te trouwen, loungen of vergaderen.

Vraag naar de diverse mogelijkheden!

Paint,Wine & Dine Arrangement !

SasnZoCreatief en Culinair! Leuk om te doen met collega’s, vrienden of familie….

Paint, Wine & Dine is een creatief en culinair arrangement! Onder het genot van een hapje en drankje begeleidt Saskia Smidt(van SASNZO) u tijdens een creatieve workshop schilderen. Na de workshop geniet u van uw eigen 3 gangen diner(buffet) of fingerfoodarrangement!

De prijs bedraagt € 59,50 p.p. inclusief diner en welkomstdrankje.

Natuurgebied Het Lutterzand

Lutterzand.jpg1Het mooie Twentse landschap is natuurlijk bij uitstek geschikt om te voet te verkennen.
Vanaf ons restaurant, gelegen midden in natuurgebied ’t Lutterzand, starten verschillende wandelroutes!
Daarna lekker bijkomen bij Florilympha in de sfeervolle serre bij de open haard.
Kom genieten en ontdek het gevoel van er even helemaal uit zijn…..

Landgoed Twente Fair, 10e editie!

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2016 vindt alweer de 10e editie van de Landgoed Twente Fair plaats in het Lutterzand. Een fair met flair! Een unieke fair waar al het goede dat Twente voortbrengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties  en avontuurlijke activiteiten. Voor meer informatie zie ook www.landgoedtwentefair.nl. Graag tot dan!ltflogo

Florilympha App

florilympha-appRestaurant Florilympha heeft een eigen App! Alle informatie bij de hand, acties, arrangementen, online reserveren, etc. De App is gratis te downloaden in de App Store