Trouwlokaties

Op korte afstand van Restaurant Florilympha liggen enkele unieke trouwlokaties.

Erve BeverborgBeverborg trouwauto
Het Ja-woord in een authentiek “Los Hoes” aan de oevers van de Dinkel, midden in de bossen van het Lutterzand. In Erve Beverborg kunnen bruiloften gehouden worden tot 60 bruiloftsgasten. Het volledig gerestaureerde “Los Hoes”  is van alle gemakken voorzien, maar de authentieke uitstraling is behouden gebleven. Florilympha verzorgt de bruiloft van bruidstaart tot en met spetterend avondfeest.

singraven

Singraven
Trouwen in een kasteel! Op het vlak bij gelegen Landgoed staat Huis Singraven, een prachtige Havezathe. De huwelijksvoltrekking vind plaats in het kasteel, het eindfeest bij Restaurant Florilympha. De bruiloftsgasten rijden met een Parijse Stadsbus van Singraven naar het Lutterzand.

 

 

Jan Wesselinkhoes
Een prachtig gelegen “Los Hoes”, wat kleiner dan Erve Beverborg, aan de oevers van de Puntbeek. Met een open vuurplaats, zandstenen vloer, robuuste eikenhouten tafels en kaarslicht. Dit is stoer en romantisch trouwen tegelijkertijd! We kunnen op deze locatie ook cateren, of na afloop van de ceremonie de bruiloftsgasten per paard & wagen naar het restaurant brengen.

jwhoes

Twente