Sportieve activiteiten voor Groepen

In samenwerking met Adventure King organiseren we voor groepen vanaf 10 personen diverse sportieve activiteiten.

tokkel1High Rope Parcours
Op drie tot zes meter hoogte hangt tussen de bomen een uitdagende hindernisbaan. Gezekerd met een klimgordel en lifeline doorloop je kabelbaantjes, touwbruggen, een evenwichtbalk, slingerliaan, touwladders, etc. Deze activiteit kan ook in het donker plaats vinden, we verlichten het parcours met bouwlampen.

€20,00 p.p., minimale lengte 1,50 meter, twee uur.

 

kickbikeKickbiken
De kickbike is een moderne variant op de step. Met een geveerd voorwiel, profielbanden en mountainbikestuur zijn ze zeer geschikt voor onverhard terrein. Op het stuur zit een GPS geklikt, waarin een fraaie route door het Lutterzand en over de Paasberg staat voorgeprogrammeerd.

€16,00 p.p., anderhalf uur

 

shootingadventure 5Shooting Adventure
Een combinatie van verschillende schietsporten; handboog, kruisboog en blaaspijpschieten. We maken er een wedstrijd van, en voor de winnaar staat een beker klaar. Deze activiteit kan ook  ’s avonds plaats vinden, de schietbaan heeft verlichting.

€16,00 p.p., anderhalf uur

 

 

abseil1

Tokkelen en Abseilen
Verschillende Tokkels (kabelbaantjes) van tot wel 70 meter lang en vanaf 10 meter hoogte! Net als bij het High Rope Parcours gezekerd met klimgordels en lifelines. De laatste tokkel komt uit bij een plateau op 10 meter hoogte, hiervan ga je abseilend weer naar beneden.

€17,50 p.p., minimale lengte 1,50 meter, anderhalf uur.
Deze activiteit is ook in combinatie met het High Rope te reserveren, de combinatie kost €30,00 p.p.

dinkel-kanoKanotochten over de Dinkel en de Vechte
Van 1 september tot 15 november is het mogelijk om op de Dinkel te kanoën, één van de leukste kanoriviertjes van Nederland. Dit stukje Dinkel is echt een oerriviertje, soms moeten de kano’s even uit het water getild worden omdat er een boom over heen ligt. Soms komen we ijsvogeltjes tegen.
Voor 1 september varen we op de Duitse Vechte. Die ligt wel 20 autominuten rijden vanaf Florilympha, maar het is ook een prachtig riviertje, met stroomversnellinkjes er in en een spectaculaire vistrap waar we met de kano’s doorheen roetsjen.

€16,00 p.p., twee uur, inclusief zwemvesten. (op de Vechte duurt wat langer i.v.m. vervoer). Vanaf 4 jaar.

vlot

Vlotvaren
Een leuke teambuilding activiteit, ook voor families! Eerst moeten van waterdichte tonnen, houten balken en touw “zeewaardige” vlotten worden gebouwd. Als ze klaar zijn varen we een wedstrijd!  Deze activiteit kan op de zwemvijver vlak naast het restaurant gedaan worden, of op het twee kilometer verder gelegen omleidingskanaaltje.

€16,00 p.p., twee uur.

 

mountainbikeMountainbiken
Noord-oost Twente is een bijzonder goede omgeving om te mountainbiken! Het hoogste punt van Twente, de Tankenberg, ligt vlak bij het laagste punt, De Dinkel. Deze hoogteverschillen zijn ontstaan in een vroegere ijstijd. Onder begeleiding van een instructeur maken we een mooie tocht, waarbij we de lengte aan kunnen passen aan het sportieve niveau van de groep. Na afloop zijn douches beschikbaar.

€22,50 p.p., inclusief, douches, twee tot drie uur.

Twente