Sportieve arrangementen voor Groepen

 

De sportieve activiteiten zijn ook te combineren tot een arrangement. De hier genoemde arrangementen zijn te combineren met een afsluitend buffet of barbecue, en kunnen georganiseerd worden vanaf 10 personen.

 

20080918_5073Twente Challenge

Een begeleide mountainbiketocht vanaf Florilympha door het Lutterzand en langs de Isterberg naar de Vechte, net over de grens in Duitsland. Daar liggen de Canadese kano’s klaar voor een mooie tocht stroomafwaarts richting Nordhorn. Onderweg kom je enkele stroomversnellingen tegen! Na  de kanotocht mountainbiken we weer terug via Beuningen Achterveld terug naar het Lutterzand. We besluiten de Twente Challenge met een Shooting Adventure, bestaande uit drie verschillende soorten schietsporten.

€53,50 p.p., inclusief Picknicklunch, vijf uur.

tokkel1Kicking the Ropes
Een combinatie van Kickbiken (steppen met GPS door het Lutterzand en over de Paasberg), het zes meter hoge High Rope Parcours en de Shooting Adventure.

€51,00 p.p., vier en een half uur.

 

 

kickbikeOutdoor Carrousel
Voor groepen van 50 tot 150 personen hebben we een leuk keuzeprogramma, met hele sportieve tot hele relaxte activiteiten, voor ieder wat wils! Dit Carrousel is bij uitstek geschikt voor groepen met een wisselende samenstelling. Je bent met z’n allen bezig, kan af en toe eens even toekijken, en met genoeg keuze uit diverse activiteiten. In een tijdsbestek van vier uur kan je kiezen uit drie tot vier van de volgende activiteiten:

 

  • Kickbiken door het Lutterzand
  • Vlotbouwen en vlotvaren op de zwemvijver
  • Midgetgolf
  • Tokkelen en Abseilen
  • GPS-wandeling door het Lutterzand
  • High Rope Parcours
  • Shooting Adventure

Deze combinatie kost €45,00 per persoon. Alle activiteiten starten direct naast het restaurant.

Voor meer informatie en arrangementen klik je naar de site van Adventure King. 

Twente