Wine Time & Tea Time

Tea Time arrangement

Samen met Three Times a Lady hebben we verwenarrangementen samengesteld. Na een kop koffie of thee met een lekkernij wordt van jullie een groepsfoto gemaakt. Daarna ga je in de wereld van kleuren en geuren ontdekken welk type je bent. Welke kleuren laten jou stralen en van welke geur word je helemaal blij?
highteaOm de uitkomsten vast te houden krijg je een kleurenkaart en een flesje parfum met jouw favoriete geur mee naar huis. Tijdens het arrangement worden foto’s en een portretfoto gemaakt die je later kunt downloaden.

We sluiten het arrangement af met een royale High Tea : heerlijke taartjes, sandwiches, scones en andere heerlijkheden begeleid door verse theesoorten. Een moment om gezellig bij te kletsen en te genieten.

 

Wine Time arrangement

Lounge4Bij het Wine Time arrangement starten we met een groepsfoto. Daarna ga je in de wereld van kleuren en geuren ontdekken welk type je bent. Welke kleuren laten jou stralen en van welke geur word je helemaal blij?

Om de uitkomsten vast te houden krijg je een kleurenkaart en een flesjes parfum met jouw favoriete geur mee naar huis. Tijdens het arrangement worden foto’s en een portretfoto gemaakt die je later kunt downloaden.

We sluiten het arrangement af met heerlijke tapas, hartige lekkernijen en kleine gerechtjes begeleid door bijpassende wijn.

Inhoud

Duurt ongeveer 3-4 uur

 Prijs

Tea Time € 48,50 per persoon  /  Wine Time € 55 per persoon

Deelname

Het arrangement gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen, het maximum aantal deelnemers is 15 personen. Bij groepen groter dan 15 personen zullen de arrangementen helemaal in het teken van geurbeleving komen te staan.

Data

 

Deze arrangementen zijn op aanvraag. 

Twente